Jul 15, 2009, 5:24 PM

Вечерта 

  Poetry » Other
580 0 9

 


Тя е твърда

в очите хорски

и в неговите дори.

С волева маска през деня,

а вечерта -

захвърлила в ъгъла

делнична броня,

непознала твърдата,

нежна,

даряваща сигурност

мъжка прегръдка,

остава ранима

и безкрайно

сама.

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??