Jul 7, 2007, 1:18 PM

Вечерта 

  Poetry
617 0 9
                                               Вечерта - тази вечер, в която
                                               ме погледнаха мило очите ти
                                               и небето от радост заплака,
                                               аз разбрах, че обичам те истински.


                                               И дъждът във любов се превърна,
                                               някак нежно по мене се стичаше,
                                               аз попивах го толкова радостна -
                                               вече знаех дали ме обичаш.


                                               Вечерта - тази вечер, в която
                                               ме погледнаха мило очите ти
                                               и небето от обич заплака,
                                               за последен път влюбих се истински.

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??