Apr 8, 2020, 11:20 AM

Вечерта 

  Poetry » Love
1234 0 1

Засмя се нежно девойка

Промени се вече деня

В танц прегърна се двойка

В залеза на любовта

 

Ранна сутрин настана

Лъч изгря от светлина

За нов ден се приготвя

Тя моята жена

 

Обедния час настъпи

Работна, снажна беше тя

Мъжа и в очакване застана

Да я чака преди ноща

 

Вечерта отново започна

Със звездичката една

Жената от вчера сочи

Двойката на вечерта

© Слав Бачваров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??