Mar 3, 2018, 8:51 PM

Вечерях 

  Poetry » Love
319 5 8

                 С тебе ли вечерях, Господи!

                 Или на дяволска закуска бях?!

                 Понесох старите си рани

                 и щипка сол аз сложих в тях.

 

                Да бъда буден, да посрещна

                студените вълни в кръвта.

                Които всеки ден ме учат,

                че сън в съня е любовта!

 

                Крило от птица взех назаем,

                сърце от храбър млад елен.

                Вечерях с Господ, дявол бях...!

                Ликът ти свиден в мен прибрах!

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??