Aug 21, 2010, 2:04 PM

Вечна сълза 

  Poetry » Other
490 0 1

И колкото години да текат,

безтебието е оловно тежко -

надвиснало над мен като стрела,

с върха си остър, жежък...

 

И гони зла, вечна самота,

осъжда ме със вечни мисли:

Къде се скита мама, една

незараснала рана остана...

 

И чувам майчина песен от всеки звук,

и тръгвам след всяко камъче катурнато,

след всеки полегнал нежен стрък,

видяла те в усмивка на цвете разцъфнало...

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??