Dec 10, 2007, 9:19 AM

Вечната Венера 

  Poetry » Love
684 0 19
Неясно и хладно не искам да пиша,
не се боя от поривите грешни.
Не залязвам, а смело и рязко
се пеня с морска вълна по пясъка.

На себе си  свобода дарявам
и вече червей живота ми не разяда.
А миговете в щастие измервам
и към Голгота с тях се търкалям.

И вместо прегръдка, с вятъра край мен,
вдишвам те, безвремие копринено!
И идвам с Венера, от вълни разпенени
и фойерверки, по пътища обезпепелни!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??