Feb 2, 2024, 11:29 AM

Вечните ловни полета 

  Poetry » Phylosophy
270 0 1

Вечните ловни полета -

такъв, уви, ни е късмета!

Що след живота ни чака -

светлината или мрака!?

 

Скепсис, мъка изпълва ми душата,

каква е истината и каква е лъжата!?

Отговорът се опитвам да намеря,

но сякаш аз от него само треперя!

 

Всичко ли след смъртта ще свърши,

дали животът наш ще се прекърши,

има ли блаженство вечно и рай там,

това само Господ го знае, аз не знам!

 

Надявам се поне по-малко да страдаме,

когато лице в лице с Него ще заставаме!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??