Jul 5, 2016, 6:21 PM

Вечно лято 

  Poetry » Love
745 0 16

 

С къдриците си закачливо

лицето ми погали, 

а после пламъче игриво

в очите ми запали!

 

Като дете на глас се смееш –

не смях, а чисто злато!

Как в този свят да остарееш,

щом тук е вечно лято!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??