Sep 25, 2007, 7:36 PM

Вечно ще съм там... 

  Poetry
862 0 6
 

Ще мине време, нима ще ме забравиш?

Споменът в тебе ще гори!

Тез ръце на друга нежно ще те галят, а вътре в тебе всичко ще боли.

Ще й казваш с нежен глас "Обичам те", а всъщност обичаш ли я ти?

Ще чакаш тя да се обърне, да си тръгне другата в нощта

и тогава, навел в тъмното глава, ще чертаеш моето име в прахта.

Ще галиш чуждите ръце, ще ги галиш, но с гняв.

А нейните очи наивни, нима ще знаят, че виждаш моите в тях?

Последен танц й подаряваш и на нея, както и на мен.

А след това безмълвно я оставяш, разбирайки, че тя не е като мен.

© Виктория Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??