Jul 27, 2008, 9:42 PM

Вечно ти 

  Poetry » Love
967 0 5

ВЕЧНО ТИ

 

Душата ми за теб жадува,
за теб се вглеждат моите очи,
със спомена за тебе ще нощувам
и пак в съня ми ще си ти.

 

Ще те докосвам аз с пръсти нежно,
ще ме целуваш ти както преди
и знам, нощта ще бъде чудна,
щом в съня ми ще си ти.

 

А утрото щом засияе
и слънцето земята озари,
отново споменът ще ме омае
и пак в мислите ми ще си ти.


Ще те докосвам аз с пръсти нежно,
ще ме целуваш ти като преди.
И знам, денят ще бъде чуден,
щом в мислите ми ще си ти.

© Теодор Шамлиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??