Jul 20, 2006, 12:01 AM

Вечност 

  Poetry » Love
1088 0 0

Под звездното небе над нас
как искам двама да вървим,
да чувам топлия Ти глас
и шепота незабравим...

На този бряг под лунна светлина
как искам Ти да си до мен,
да ме прегърнеш и така
да не усетим вятъра студен...

Пред залеза, до морската вода
как искам с Теб да съм сега,
да хванеш моята ръка
и да се слеем с Вечността...


31.12.1997

© Мая All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??