/На С. с благодарност и уважение/
Не мога с теб да се сбогувам!
Живееш в мен без наем…
За същността ти ще тъгувам!
Трябват ми сълзи назаем…
Не мога даже да заплача!
От любов не бива да се плаче…
Спомените тежко ще си влача!
Обичта ще съхраня обаче…
Ще те имам тук, в сърцето…
Ще живеем заедно щастливи…
Ще срещам любовта в лицето,
ще танцуват мисли талантливи!
И някога, съвсем накрая,
щом сърцето спре да бие,
ще политна към безкрая,
обичта на прах ще се извие!
При теб политнала ще кацне,
хвани я в шепи, събери я!
Любов единствена ще ахне…
В сърцето твое погреби я!
© Манипулирам All rights reserved.