Dec 26, 2007, 2:51 PM

Веднъж сърце обича 

  Poetry
715 0 3

В живота има много срещи и раздели

и пламъче тъга остава всеки път.

Веднъж обичат ни и чувстваме, че греем,

отблъснат ли ни - това ни носи скръб.

Но кой отрича, че веднъж сърце обича?

И тази обич го изгаря до смъртта!

В една любов завинаги се врича

и никога не гасне там жарта.

Веднъж обичам в моята съдба,

не мога с друг да бъда същата,

а разделени ли сме някога,

ще го обичам пак и до смъртта.

Ще бъда с друг! Ще бъда с много други,

но разликата силна ще усещам пак.

Едно сърце голяма обич щом изгуби,

на всеки друг дарява само студ и мрак!

© Гергана Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??