May 23, 2014, 10:25 AM  

Великден 

  Poetry » For kids
520 0 1

Великден е сега,
ще се чукнем с яйчица.

Който силното държи -
всички ни ще победи!

Щом си ти с борец -
знай, ще бъдеш първенец.

Ще си весел и засмян,
здрав и силен малчуган!

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??