Apr 14, 2012, 8:18 PM

Великден 

  Poetry » Other
562 1 0

ВЕЛИКДЕН

 

Вятърът леко прохладен

се стелеше в храсти и клони,

нашепваше за празника светъл,

цветове и багри зарони.

 

Колите се редяха в колони,

напускаха бавно града.

Цвят бял дървото отрони,

сякаш гонеше зло от дома.

 

Вижда се, всичко ще е прекрасно,

спотаено във вечер велика!

Децата очакват със щастие

с яйчице да се чукнат

и с радост "ПОБЕДА" да викнат!

 

 

21.04.2011 г.

© Луиза Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??