Apr 3, 2010, 5:25 PM

Великден 

  Poetry
717 0 4

В кошара агънце да  блее,

в кошничката - шарени яйца

и славей в гората нейде пее -

дарява радост с песента.

 

А ангелите днес в хор небесен

възпяват чудото сега.

Че днес Великден е - Христос воскресе,

за да спаси света със свойта доброта.

© Звезделина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??