Mar 5, 2009, 6:26 PM

Венец от въздишки 

  Poetry » Love
1077 0 3

Пропилях младостта си наивно,

като детска сънлива сълза,

а как исках огнище взаимно

и красива любовна дъга.

 

Все се влюбвах в мъже безсърдечни,

със пресовани болни сърца

и отхвърлях ръцете им грешни,

за да бъда отново сама.

 

Не сънувах очите красиви

в притаената тягостна нощ,

а заравях последните дири

на поредния приказен вожд.

 

Отлетяха годините млади,

като пролетен нежен ветрец

и останаха само балади

да плетат от въздишки венец.

 

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??