Sep 20, 2017, 8:48 AM

Вероятни невероятности 

  Poetry » Phylosophy
611 1 1

Вероятно

ще те срещна най-сетне

в кварталното бистро, а не във нета.     

Ще е невероятно

да си там, но аз ще дойда.

Жаден. Гладен. Сам.

 

И вероятно

ще ти се представя,

като човекът себе си забравил.

Макар и да звучи невероятно,

ще тръгнем с теб през времето.

Обратно.

 

Ще е невероятно

да се върнем.

Да срещнем младостта.

Да се прегърнем.

Не казвай, че е малко вероятно.

Ако повярваш е невероятно.

 

 

 

 

© Александър Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??