Dec 21, 2013, 7:25 PM

Весели празници 

  Poetry
796 0 2

Светъл празник е навън, няма време даже и за сън.

Сняг се сипе на парцали, захвърлили сме вече летните сандали.

Шейни пригответе за игра и да започва веселба.

Шапки на главите си сложете и снежни човеци направете.

Вълшебна звезда е изгряла сега над нашата коледна елха.

Блещука в тъмнината и придава топлина.

Усмивки по лицата има, не ни пречи, че настъпила е вече зима.

Червено вино да се лее и душите ни да сгрее.

Новата година ще посрещнем край топлата камина.

До късно сутринта ще стоим и много ще се веселим.

© Теодора Делиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пишеш много искрено и с чувство,
    стихът ти звучи жизнеутвърждаващо
    и зарежда с празнично, оптимистично
    настроение! Поздрави!
  • Колкото по-малко думи, толкова по-добре. Опитай се да пишеш в по кратки редове, но иначе написала си го добре
Random works
: ??:??