Aug 17, 2011, 10:15 AM

Весело 

  Poetry » Landscape
948 0 2

Край горичка тича весела рекичка.
На полянка скачат весели козички,
хрупат тревица, пият водица.

Весели дечица берат цветя,
скачат, тичат и се веселят,
смях, веселие и радост.

Щастлива майка, весели деца,
красиви думи изрича моята душа.

© Онур Реджеб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??