Jun 25, 2014, 9:34 PM

Вещица 

  Poetry » Other
353 1 2


Да, разбрах те, Съдба!
Само малко... все още съм слисана...
Няма вече да питам...
Да, разбрах, че така съм орисана...
Щом щастлива съм , етикет си ми сложила - „Грешница”...
Да, разбрах... Обещавам да не пиша по повода ода сълзлива...
Но не мисля, Съдба, етикета да нося ! Сменям го  с „Вещица”.
Знам! Ще намеря начин да бъда щастлива!



* Вещица – от Вещер - вълшебник; човек, умеещ да прави вълшебства

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • БлагоДаря!
    Да, Вики щастието е начин на мислене. Аз казвам - въпрос на избор!
    Усещах го това, Ели...усещах го...
  • Щастието е начин на мислене, а това го прави винаги възможно
Random works
: ??:??