Aug 3, 2018, 9:07 AM

Вглеждане в есента 

  Poetry
274 0 1

Светлосиньо е. 
И жълто. И червено. 
Радостна есен. 

Студът завихря. 
Коли между листата. 
Пъстри улици. 

Събличане е. 
Клони стърчат в небето. 
Паднали слани. 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??