Jun 13, 2007, 11:23 PM

Вход Б 

  Poetry
905 0 2
Днес зърнах края на света
Да заключва входната врата
Преди да изкачи стъпалата
На новия си  дом
Не обясни защо
Напуснал е работното си място
Но ясно бе
Че и на него му е писнало
От посещения късно нощем

Днес разбрах
Защо Април напусна
Защото не е лесно да те чуят
Когато си забравил
Под нечия седалка
Всички начини да те открият

Не е лесно
Когато някой е издигнал
Миналогодишното небе
Не се опитал
Да скрие ръждата му
Защото облаците
Вече не се подчиняват

Знам
Че не е лесно
Да получиш кичур от коса
Вместо отговор
От твоята война

Но моля те,
Не полудявай
Този път поне

© Хотен Зонтаг All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Яко е!!
  • Ами...само заглавието е инспирирано от тях, понеже докато го писах в главата ми се въртеше една тяхна песен. И така.
Random works
: ??:??