Jul 27, 2013, 3:37 PM

Вие 

  Poetry » Other
367 0 0

 

Вие, дето всичко за мене знаете,

кажете ми, как съм днес...

Поставете ми диагноза,

премерете ми кръвното,

пребройте ми хромозомите

и (по изключение)

кътните зъби.

Скройте ми шапката

и после сложете главата ми

на дръвника.

Разлайте кварталните кучета.

Шушукайте си беззъбо.

Пъхнете ми термометъра

(само моля ви, не в ректума),

опипайте ме с нежелание,

разполовете ме на четвъртинки,

дайте ми розови хапчета,

дано да заспя безнадеждно,

преди да дръпнете шалтера.

Направете го...

ако ви стиска...

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??