Jun 19, 2008, 4:11 PM

Виж! 

  Poetry » Other
709 0 12
Кристална топка
между две ръце.
Вода и болка,
воля и сърце.

Спирала в бяло,
огледало, Аз.
Душа и тяло,
музика и глас.

Небесен поглед,
черноземна плът.
Свободен полет,
неутъпкан път.

Дъга от страсти
с мирис на кафе
и вкус на щастие -
точно срещу теб.

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??