Dec 26, 2007, 7:11 PM

Виждам 

  Poetry
531 0 1
По покривите на отсрещни сгради
не се пречупва всяка светлина.
Водите на реки незнайни
обичат рибите си
и ги искат...
Но всяка принадлежност е
случайна...
А "УТРЕ"
е единственото
неизвестно...

Сега ще легна
и ще чакам
кратката
си
смърт
до
утрешното си прераждане...

Не ме събуждай,
докато
те
виждам...

© Диана Маринска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??