Oct 4, 2011, 8:46 PM

Виждам 

  Poetry
357 0 0

Виждам аз наред

Божи мир и ред.

Светлината в мен сияе,

сладки плодове тя вае.

Тишината днес празнува

и свободна,

мъдростта лудува.

Всичко следва своя ход

и прибавя благослов...

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??