Oct 27, 2009, 10:55 PM

Виждам те 

  Poetry » Love
843 0 1

Кажи защо ме лъжеш
и плачеш, когато си сама,
защо сълзите тайно бършеш,
когато обърна се на другата страна?

Кажи защо усмихваш се фалшиво,
а отвътре болка те дере,
защо говориш толкова мило,
когато разбито е твоето сърце?

Кажи защо от погледа ми бягаш
и не искаш да ме виждаш ти,
защо сънуваш ме, когато лягаш,
защо рисуваш ме във твоите мечти?

Признай, че още ме обичаш!
Признай си чувствата към мен!
Спри в клетви да се вричаш!
Усмихни и твоя, и моя ден!

© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не си признават тези хора бе ей...
    Ще си признае все някога - споко.
    Само трябва да можеш да чакаш.
    Хубаво е!
Random works
: ??:??