Jun 6, 2007, 7:05 PM  

Вик за песен 

  Poetry
657 0 3

 

Тази нощ, не е обикновена.

 

В къдриците и, тъмен облак лази.

 

Луната - в път лъчите си превръща,

по който вие своите талази,

мъглата на бушуващата есен.

  

И този миг, е песен.


А песента му - миг.

  

В мига, човекът е човечен.

  

Но то, е само миг.


Не, мит.


А вик -

за песен.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??