Mar 22, 2013, 8:55 AM

Вина 

  Poetry
569 0 0

Вали дъждът,

на кръстопът

сама -

навън безвремие.

 

Черен път,

черен вълк

съм аз

в безтебие...

 

Вървя, вървя

с полудуша

без подслон,

 

кървя, кървя

в дъжда

без любов.

 

Скитам,

губя се,

не мисля,

втурвам се

 

към пътеки

непознати,

да те намеря

и призная

 

вината си.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??