May 9, 2008, 10:03 AM

Вина 

  Poetry
564 0 7

 

                                 За нощите неспани,

                                 за миговете разпиляни,

                                 за дните преживяни -

                                 не си виновен ти.

 

                                 За дългото очакване,

                                 за късното завръщане,

                                 за любовта забравена -

                                 не съм виновна аз.

 

                                 За моите мечти,

                                 за неумелите лъжи,

                                 за краденото време -

                                 не си виновен ти.

 

                                 За твоята тъга,

                                 за моята сълза,

                                 за вашата раздяла -

                                 не съм виновна аз.

 

                                За преоткриването на света,

                                 за чудесата в любовта,

                                 за новата ни среща -

                                 виновната ще бъде тя. 

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??