Искам омразата да свърши и лутането във тъга,
отмъщението и то да приключи,
злото дълбоко във мен да заспи,
в миналото всичко лошо да се изкупи.
Бях объркана и знам, че сгреших,
все отдръпната, заслепена от неосъзнат страх,
но положих усилия и много се промених,
не искам повече всичко, което докосна, да става на прах.
Но все убива ме тази вина
и не ми дава път към света,
че желая да си отмъстя
сама единствена в нощта.
От това желание искам да се отърва,
старая се да бъда добра,
не си позволявам да греша,
искам правилния път да избера.
Не знам до кога ще издържа -
вечно да се лутам самотна и да се вбесявам
на това мое желание да наранявам,
то е грешно и отвътре ме изпива.
Нуждая се от някой, който сред моя мрак да пръсне светлина,
защото отново и отново болката във мен гори
и не оставя капка доброта
във моите очи, пълни със сълзи.
© Алиса Севелоу All rights reserved.
"свелина" - тук е пропуснато едно Т.