Вина
Животът винаги има право,
макар и често да те шамаросва здраво.
Разни хора пристъпват в съдбата ти,
своите убеждения оплитат в главата ти.
Облак дъждовен към теб се насочи,
някой за своите грешки тебе посочи.
Вината не бива да ти взима душата,
само личните решения коват съдбата.
Какво като гърми и се излива порой,
нека сърцето ти загуби в достоен двубой.
© Юлия Милова All rights reserved.