Винаги едни
Пролетта събужда в мен
спомена за онзи ден,
в който се влюбих в теб до уши,
сякаш завинаги.
А лято щом гори в мен,
има слънце даже през нощта,
защото знам, че обичаш ме,
ще ме обичаш до края на света.
Есента за мен е приказка,
а идеята е любовта.
За мен ти си злато,
като опадалите по пътя листа.
Зимата е топла,
защото си до мен.
И сгряваш с любовта си
ледения ден.
Щом сезоните се сменят тук,
светът е вече друг.
Но искам аз и ти
да сме винаги едни.
© Николета All rights reserved.