Jun 24, 2010, 1:04 PM

Винаги, когато тръгваш 

  Poetry
680 0 4

 

 

             Винаги, когато тръгваш,

           остава сребърна целувка,

           върху тичинките на цветята.

           Винаги, когато тръгваш,

           политат птици от дървото.

           Винаги, когато тръгваш,

           усмихваш вятъра във клоните.

           Винаги, когато тръгваш,

           оркестърът небесен къса струна.

           Винаги, когато тръгваш,

           раняваш облаците във сърцето.

           Винаги, когато тръгваш,

           улиците се гримират в сиво.

           Винаги, когато тръгваш,

           витрините взривяват се

           на хиляди прашинки студ.

           Винаги, когато тръгваш,

           създаваш мънички планети самота.

           Винаги, когато тръгваш,

           остава капчица прозрачна тъжност -

           да подслаждам сутрин чая.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И Браво!
  • Усетих много нежност и обич.
    Интересно ми е какво усещаш винаги, когато идва?
  • ...винаги, когато тръгваш
    ще те спра със любовта си...
    Прекрасно е !6 !
  • Прочети му това, което сподели днес с нас и ще видиш, че ще остане... и ще пиете сутрешния си чай заедно, подсладен с капчици чиста обич. Пожелавам го на лирическата! Поздрав!
Random works
: ??:??