Sep 20, 2005, 6:28 AM

Винаги, винаги има… 

  Poetry
815 0 1
Винаги, винаги има надежда
да дойде след днеска нов ден.
Не, недей ме тъй тъжно поглежда -
не си мисли, че си победен.

Недей си представя, че ще загинеш,
докато сребърни ключове губиш в съня.
Ще се събудиш и ще откриеш,
че се къпе утрото в светлина.

И утре ще изгрее слънцето топло,
в подлеза китарист ноти пак ще подрежда.
И утре пак ще ме гледаш виновно.
Но винаги, винаги има надежда!

© СветлИНКА в тунела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Намерила си наи-точните и силни думи,за да предадеш една истина,много е хубаво!
Random works
: ??:??