Apr 28, 2009, 1:49 PM

Винаги вярна (на Ерато) 

  Poetry » Love
702 0 7

И ето пак - робиня на Ерато

наведена, с перо в ръка...

Сърцето ми със нейното в едно е слято,

душите ни - в една душа!

Тя сили дава ми да продължа

да знам, да пиша, да творя...

И зная, тя държи ме за ръка,

щом думите по листа започна да редя...

Ерато, любима моя, майка и сестра,

на него може, но на теб

не ще изневеря!...

27.04.2009

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??