Apr 6, 2014, 6:52 PM

Винар 

  Poetry » Humour
385 0 1

За първи път си правих вино.
Излезе опита ми сполучлив!
И от "лаик", на "спец" преминах...
На много мутрите натрих.

Аз никога не се превземам,
нещата си ги върша с кеф.
Щом нещо кажат, възприемам,
не съм се циганил за лев!

Днес благославям резултата.
Направил съм си еликсир!
И щом го сложа във устата,
бих искал там  да е безспир!

И даже вече съжалявам
защо чак днес съм посветен.
Изглежда вече поумнявам,
защо съм бил такъв кретен?!

По алкохола не си падам.
Пиянството не е за мен!
Аз винаги го свързвам с Ада,
от него все съм бил смутен!
 03.11.1999 г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??