Dec 11, 2009, 10:43 AM

Виновна 

  Poetry » Other
699 0 19

Не ми вменявай чувство за вина,

не съм такава, за каквато ме представяш -

облечен дявол със пола,

тъй изневерите си оправдаваш.

 

Не ми навявай чувство за тъга,

не ми допада ролята за теб да плача,

играе ми се на обичана жена,

но непосилна ти е таз задача.

 

Не ми приписвай твойте недостатъци,

по-леко става ти  така,

за мен са евтини манипулации,

опитай с друга твоята игра.

 

За всичко все аз бях виновна,

дори за датата на твоя ден рожден,

от утре чувствай се свободен

да избереш кога да си роден.

 

 

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??