Mar 5, 2014, 3:21 PM

Виновна е... 

  Poetry » Love
446 0 0

Сутрин е.

Главата ме боли, не толкова от алкохолен глад,

отколкото от чувства връхлетели върху мен.

Една жена, приятелка на моето сърце,

не е добре.

Болна е в това градче.

Болестта й е Любов.

Принудена в клетка да стои,

а нейният любим празнуваше си той,

без да направи опит да я освободи.

За мен тя не е виновна.

Виновна е Съдбата.

 

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??