Aug 29, 2012, 1:25 PM

Виновно е... 

  Poetry » Love
479 0 0

Виновно е...


Сърцето пак е полудяло,

сърцето пак е пощуряло.

Препуска бясно, галопира,

разума не чува и не спира.


Наивно е и вярва във мечтите,

готово е за среща на съдбите.

Към огъня със устрем полетяло,

със огъня в игра се заиграло.


Не знае ли, че огънят - гори,

не знае ли, от огъня - боли.

И кой тогава ще го излекува,

когато никого не ще да чува.


Виновникът за всичко е сърцето,

усмивка и тъга рисува по лицето.

Наивно е и вярва във мечтите,

и пари се от среща на съдбите.


Вновно е... не можем да го съдим.

Виновно е... не можем да се сърдим.

Без „огъня“ сме пътници за никъде.

Виновно е... така е и така ще бъде.


© Ирина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??