Nov 10, 2013, 12:09 PM

Виолетово 

  Poetry
359 0 1

 

 

Мъгла виолетова
към река се приплъзва,
сред тишина виолетова
на пръсти пристъпва.
Виолетови звуци
на талази прииждат,
виолетови мълнии
в пазвите крият.
Искри виолетови
към небето прехвръкват,
пожар виолетов
във тихото лумва.
Ядро виолетово
от него се пръсва,
виолетови пламъци
с небето флиртуват.

Пъстроперият феникс
с любов
простора изпълва.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??