Nov 7, 2014, 11:34 PM

Вироглаво сърце 

  Poetry
327 0 4

Не се подчинява сърцето
на здравомислеща логика.
Не слуша, диване с диването,
нехае за всяка методика,
с която се мъчат напразно
да го приучат на граници.
Не го свърта натясно,
не ще да затваря страници,
иска всичко да помни
и вътре да пази всичко.
Прави се на огромно...
и само му се обича...

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??