Mar 26, 2009, 10:25 AM

Вирус ме залюби... 

  Poetry » Humour
1396 0 45

Страстно и безумно,

ей тъй изведнъж

вирус ме залюби

вместо готин мъж.

Иска той от мене

да му се отдам.

Дон Жуанът неден

как не го е срам!

Цялата съм в огън,

треска ме гори...

Но ще го изгоня

пустия му грип,

за да срещна здрава,

росна и добра

моя Казанова

и... да изгоря.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??