Oct 8, 2011, 6:46 PM

Висините 

  Poetry » Other
493 0 0

Вижте там - във висините.

Туй е птица, изтребител?

нещо мамят ме очите -

леле - божият спасител?

 

Чакай, имаше опашка -

синьо-бяла със сирена.

Май-добрата Пепеляшка

се завръща опетнена.

 

Чакай, чакай, ще позная!

Нито дама е, месия.

Беше храбър полицая,

дето гони голфаджия.

 

Тъй човекът ще открива

нови граници големи.

Яки скорости развива,

без небето да го смели.

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??