Nov 19, 2009, 4:46 PM

Високо 

  Poetry » Other
438 0 2

 

 

 

 

 

Високо.

 

Високи мисли да изложа

и низки как да възвиша?

Готов съм даже да се обзаложа,

че няма просто,

има път.

 

И време има, как да няма,

то даденост е тук:

за грешки, слабост, разкаяние,

за всяка радост в светъл лъч.

 

Пред най-чудесното в живота

не падат шапки, а хвърчат.

За щастие не ще се моля,

ще търся труден, тежък път.

 

19.09.09

 

 

 

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??