Nov 8, 2006, 1:28 PM

Вкочанели угризения 

  Poetry
620 0 2

Преплитеме си страховете,
като нишки от сатен.
И ровим в бреговете не омразата си,
затваряйки се в нейн плен.

Пробождаме си вярата
с тъпи ножове вина.
Крепейки се все на измамата
за собствената си свобода.

Премразнали от угризения,
изпити от гнева,
вървим вкочанели към слънцето,
чувствайки капчици топлина.

© Гергана Савова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??