Sep 6, 2019, 3:49 PM

Властимащите 

  Poetry
308 0 1

           не

           се
властимащите

     големеят

 

            а

           се

   гигантеят  

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??