Dec 29, 2022, 8:33 PM

Влез в Божието време 

  Poetry » Authors song, Other
331 1 1

Времето е спряло, Спрял е и светът
Часовникът отмерва всеки дъх


Войните Христови Бог позиционира
Неговата Църква в петкратна власт Той активира


А щом отново времето превключи
Всеки според делото си ще получи


Обратното броене внезапно ще стартира 
Бог ще грабне всеки верен, кой където се намира 

 

 

Времето е спряло, спрял е и светът
Часовникът на Бог измерва твоя път 


В Неговото време влез сега
То няма нищо общо с действителността


Там "къде", "кога" и "как" не съществуват 
Въпросите и земните съкровища не струват


Различна е на Бог реалността
В Неговия мир, любов и пълнота. 

 

 

JanaLight 
 

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??