Apr 21, 2007, 6:02 PM

влезе в сърцето ми и заключи отвътре ;) 

  Poetry
841 0 3
Край, вече съм твой,
влезе в сърцето ми и заключи отвътре,
повлече ме във вихъра, кажи ми "Стой!"
Сърчицето ми все трепти и тътре,
не е като на другите, обвито в лой...

Ох, не гледай така,
това е истинска опасност,
пот и сълзи станаха река,
а още съм на първа младост,
остави за миг, на жарта на любовта,
                          мъничко да се попека...

© Любовник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??